Om Dennis Blom

Dennis Blom är inte bara en resejournalist, han är en upptäcktsresande av världens smaker och kulturer. Med en passion för mat och dryck har han rest till avlägsna hörn av världen för att dela sina erfarenheter och upptäckter med läsare på Axbor.se.

Dennis Blom - skribent på Axbor.se

Resan som format honom

Dennis började sin karriär som journalist, men det var hans kärlek till resor som tog honom på en ny bana. Med varje resa han gjorde, insåg han hur mat och kultur är så nära sammankopplade, och hur varje måltid berättar en historia om folket och platsen.

Mat och Dryck: Mer än bara en måltid

För Dennis är mat och dryck mycket mer än bara något man äter och dricker. Det är en upplevelse, en chans att dyka in i en annan kulturs själ och lära känna dess folk. Oavsett om det är att smaka på en lokal delikatess på en gata i Bangkok eller att njuta av en gourmetmiddag i Paris, tror Dennis på att fullt ut uppleva varje måltid och dela dessa stunder med sina läsare.

Axbor.se och Dennis Blom

Sedan han gick med i Axbor.se har Dennis delat sina fantastiska reseberättelser och kulinariska upplevelser med en växande skara av följare. Hans engagerande skrivstil, ärliga recensioner och genuina passion för ämnet har gjort honom till en av de mest älskade skribenterna på plattformen.